FACEBOOK
  • lotus
  • sauna
  • hair
  • cream
  • eyelashes

Bella Signora

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől péntekig: 9.00-21.00 óráig,
szombaton: 9.00-13.00 óráig,
vasárnap: zárva.

Szépülj velünk a Bella Signorában!

A szépségápolás kívülről szépít, belülről felüdít. Gyönyörű frizurák, profi sminkek és csábító műkörmök várnak rád itt nálunk. Ha szép barna bőrt szeretnél, gyere és szoláriumozz egyet, ha pedig igazi feltöltődésre és ellazulásra vágysz, akkor jelentkezz be okleveles masszőrünkhöz akár egy lávaköves masszázsra. Infraszaunánk pedig azoknak való, akiknek meggyőződése, hogy az igazán szép bőrért egy kicsit izzadni is kell!

fodraszat

FODRÁSZAT

Berta Antal mesterfodrász várja sok szeretettel régi és új vendégeit.
Női-Férfi-Gyerek hajvágás
Festés, Melír, Ombre, Balayage
Alkalmi Frizurák

FODRÁSZUNK: Berta Antal

Bejelentkezés: (30) 471-8560

Vissza a szolgáltatásokhoz
szolarium

SZOLÁRIUM

Csokicsöves szoláriumunkban barnulhattok egész évben, igazán kedvező áron. Zsetonautomatával műkődik. Bejelentkezni nem szükséges.

5 perc: 250 Ft
10 perc: 500 FT
15 perc: 750 FT

Vissza a szolgáltatásokhoz
kozmetika

KOZMETIKA

Kozmetikusunk Zsuzsa 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hagyományos kozmetikai kezelések területén. Sok szeretettel várja a szépülni vágyó vendégeit.

KOZMETIKUSUNK: Zsuzsa

Bejelentkezés: (20) 285-8262

Vissza a szolgáltatásokhoz
müköröm

MŰKÖRÖM

Műkörmösünk Szommer Nikoletta és Berta Ágnes vár benneteket sok szeretettel.

Szommer Nikoletta

Bejelentkezés: (70) 391-1496

Berta Ágnes

Bejelentkezés: (30) 427-1282

Vissza a szolgáltatásokhoz
masszazs

MASSZÁZS

A Bella Signorában október 16-tól új masszőrünk, Izingné Lois Márta fogad benneteket. Hétfőtől péntekig 9-19 óráig, szombaton pedig 9-12 óráig kaphattok hozzá időpontot. Mindenkit vár sok szeretettel.

MASSZŐRÜNK:Izingné Lois Márta

Izingné Lois Márta párkapcsolati tanácsadóként és masszőrként 2011 óta foglalkozik lelki és fizikai elakadásokkal, krízishelyzetek feloldásával. Az eltelt évek alatt több tanfolyamon mélyítette gyakorlatban megszerzett tudását. A masszázs segít oldani a felgyűlt feszültséget, az izomgörcsöket. A kezelések közbeni beszélgetés vagy éppen a halk zeneszó alatti csend megnyugtató, pihentető. Eltűnnek a kínzó fájdalmak, a terhes gondolatok. A svédmasszázs, az ízületi manipulációk hatására elmúlik a "beszakad a hátam", "leszakad a karom", "beállt a nyakam" érzés. Sok fiatal, kisbabás anyuka is ismeri ezeket a tüneteket! A székmasszázs ülő foglalkozást végzőknek illetve folyton rohanóknak ajánlott. Utcai öltözetben egy speciális széken helyet foglalva 20-25 perc alatt lehet újjászületni! A nyirokdrenázs (folyadék elvezetés) a szervezetben felgyülemlett nyirok folyadék elvezetését segíti. A nyirokcsomók, nyirokerek elzáródása, a nyirok renyhe mozgása okozza sok esetben a lábak, kezek, karok bedagadását és a narancsbőr kialakulását. Márta tart babamasszázs tanfolyamot is, melynek időpontjáról és részleteiről tájékozódhattok a Bella Signora facebook oldalán, vagy érdeklődhettek személyesen az alábbi telefonszámon. A négy alkalmas babamasszázs tanfolyamon olyan érintéseket és fogásokat lehet majd megtanulni, amivel könnyedén segíthetünk babánknak mikor annak fáj a pocija, vagy más dolog miatt nyugtalan.

Bejelentkezés Mártihoz: (20) 962-3386

Svédmasszázs: 30 perc 3500 Ft, 60 perc 6000 Ft
Nyirokdrenázs: 30 perc 4500 Ft, 60 perc 8000 Ft
Székmasszázs: 30 perc 3500 Ft
Babamasszázs tanfolyam: 4 x 60 perc 18500 Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS

Az ultrahangos zsírbontás egy vágás és szúrás nélküli beavatkozás. A nagy teljesítményű ultrahang hullámok több fázisú behatás révén a kezelt terület zsírsejtjeiben lévő zsírt folyékonnyá alakítják, mely számos egyéb bomlástermékkel együtt a nyirokrendszeren át, a kiválasztó szervekbe kerül. Ott megtörténik a lebontás, majd azok a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. Ennek a módszernek az alkalmazásával a zsírleszívás hatékonyságával, de annak veszélyei és kényelmetlenségei nélkül, a műtétet elkerülve lehet a bőr alatti zsírszövetek kiterjedését csökkenteni. Látható eredményeket hoz, formálja az alakot - hasat, combot feneket, karokat - és csökkenti vagy teljesen el is tünteti a narancsbőrt. Egy félórás kezelés alkalmával kb. 6 tenyérnyi felületet lehet megkezelni, és maximum 45 percet lehet használni 4 naponta.

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS: Ági

Bejelentkezés: (30) 427-1282

15 perces kezelés: 1500 Ft
30 perces kezelés: 3000 Ft
45 perces kezelés: 4000 Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz
infraszauna

INFRASZAUNA

Az infraszauna hatása testünkre, lelkünkre nagyon pozitívan hat: szépíti a bőrt, méregtelenít és fogyaszt is. A mélyen fekvő szövetekben található nagy mennyiségű víz kiváló vezetőképességének köszönhetően az infrakabinban kibocsátott infravörös sugarak képesek egészen 4 cm mélyen a testbe hatolni. Az infraszauna mély stimuláló hatása által emelkedik a test hőmérséklete és mesterséges láz alakul ki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módon erősödik az immunrendszer. A nehézfémek, a mérgek eltávolítása, a megerősödött verejtékezés kiváltotta salaktalanítás együttes hatása javítja az általános egészségi állapotot és csökkenti a betegségekre való hajlamot is. Mindemellet frissít, relaxál és megnyugtat.

Bejelentkezés akár 20 perccel érkezés előtt:

(34) 336-235

INFRASZAUNA 1 alkalom: 500 Ft

Vissza a szolgáltatásokhoz

Szépkártya elfogadóhely vagyunk!

  • lotus
  • sauna
  • hair
  • cream
  • eyelashes

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

Vissza a kezdőlapra