FACEBOOK
  • shoe
  • kardio
  • weight
  • cm

Bella Signora

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől péntekig: 9.00-21.00 óráig,
szombaton: 9.00-13.00 óráig,
vasárnap: zárva.

MOZGÁSRA FEL KEDVES HÖLGYEK!

A Bella Signora emeletén egy hatalmas tükrös fitness terem és egy kardiogépekkel jól felszerelt konditerem vár benneteket, hogy idomaitok minél szebbek, izmosabbak legyenek. A mai rohanó hétköznapokban a sok munka, stressz mellett elengedhetetlen a rendszeres mozgás, ami kiegyensúlyozottá és felszabadulttá is tesz egyben. Erre mindenkinek szüksége van, és ha még nem sportolsz semmit, akkor itt az idő, gyere, és kezdd el nálunk! Vigyázat, a rendszeres edzés szépít és függőséget okoz!

Szépkártya elfogadóhely vagyunk!

LÉGKONDICIONÁLT KARDIOGÉPES EDZŐTEREM

Ha saját tempódban szeretsz edzeni, mindenképpen látogass el ide. A légkondis edzőteremben minden olyan eszközt megtalálsz, amire egy komplett, mindent átmozgató edzéshez szükséged lehet: futópad, elliptikus trainer, bicikli, egykezes kézi súlyzók, kétkezes súlyzó, egyenes pad, kombinált kondigép. Segítségül szolgálhat személyi edzőnk Tóth Niki, aki egy telefonos egyeztetés után segít neked egy hatékony edzésterv összeállításában.

EDZŐTEREM 30 NAPOS BÉRLET: 4000 Ft
EGY ALKALMAS BELÉPŐ: 500 Ft

Személyi edzést is vállalunk!

Edzőnk Polacsek Ági igényednek megfelelően állítja össze edzéstervedet, illetve egy olyan étrendet, ami a legjobban megfelel alakod formálásához.

Érdeklődni Áginál: (20) 454-7034

FITNESS TEREM CSOPORTOS ÓRÁKKAL

Egy hatalmas tükörrel, klímával és sok-sok sporteszközzel felszerelt terem várja azokat, akik a zenés-csoportos edzés hívei. Jelenleg ezeket az óratípusokat próbálhatod ki: fitness dance, tabata, alakformáló tornaóra, zsírégető has-far party, pilates, pilates-gerinctréning, etka jóga és a Nia Technique. Fittmenünkben alaposabban is szemügyre veheted a kínálatot. Szakképzett oktatóink gondoskodnak arról, hogy mindenki a saját testalkatának és edzettségi állapotának megfelelően válassza ki a neki megfelelő fitness órát illetve edzésprogramot.

60 és 90 perces tornaórák: egységesen 1000 Ft

Edzések előtt kényelmesen készülődhettek tágas öltözőnkben, ahol kulcsos szekrényeket biztosítunk értékeitek megőrzéséhez. Az órák után pedig egy zuhanytálcás tusolókabinban frissülhettek fel, sőt egy orvosi mérlegen le is ellenőrizhetitek súlyotokat.

bella signora tatabánya öltöző bella signora tatabánya zuhanyzó

BÉRLET AKCIÓ!!
10 ALKALOM + 1 ALKALOM AJÁNDÉK!

Jelenleg ezeket az óratípusokat próbálhatod ki: fitness dance, tabata, alakformáló tornaóra, zsírégető has-far party, ..tovább

Délutánonként 16:30, 17:00, 18:00 és 19:00 órától vannak edzéseink. Az órarendben az óra nevére kattintva a fittmenünk ..tovább

Edzőink között van gyógytestnevelő és funky táncosnő is, világbajnoki első helyezéssel! Oktatóink nem csupán szakmailag felkészültek ..tovább

edzőcipő

FITTMENÜ

Íme a fittmenünk. Jelenleg ezeket az óratípusokat próbálhatod ki: fitness dance, tabata, alakformáló tornaóra, zsírégető has-far party, pilates, pilates-gerinctréning, etka jóga és a Nia Technique. Csak klikkelj az óra nevére és máris annak a leírásánál találod magad. Óráink ára nagyon kedvező, 1000 Ft-ért kínálunk neked 60 illetve 90 perces, szakképzett edzők által vezényelt fitness órát szuper ritmusokra!

ETKA JÓGA

Erőgyűjtő foglalkozás
Az Etka-jóga egy erőgyűjtő módszer, melynek célja az egészség megőrzése vagy visszaszerzése a természet építő erőinek felszabadításásval. Ugyanis erőnket nemcsak fogyasztani, de gyűjteni is tudjuk. Megtanít használni a természet erőit és megfigyelni, hogy azok hogyan hatnak ránk. Rendszeres gyakorlása jó közérzetet biztosít és hozzásegít a fizikai és szellemi erőink felszabadításához. Segít, hogy a fény beragyogja az elménket és gondolataink felszabadulhassanak majd ezáltal megvilágosodjon, mi is a jó nekünk.

Bella Signora etka jóga edző: Nóra

90 perces etka jóga edzés: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

NIA TECHNIQUE

Kilenc mozgásformát ötvöz
A Nia olyan táncalapú technika, amely kilenc mozgásformát ötvöz magában: harcművészeteket (tai chi, aikidó, taekwondo), táncművészeteket (modern tánc, dzsessztánc, Duncan-tánc) és gyógyító irányzatokat (jóga, Feldenkrais-módszer, Alexander Technika). Célja a férfi és női energiák kiegyensúlyozása, test, lélek és szellem harmóniájának megteremtése. Csodálatos zenei világa magával ragad és utazásra hív. Miközben gondolataid elcsitulnak, érzékelésedben és mozdulataidban elmerülve kifejezheted magad, felfedezheted új oldalaidat: a szexi Nőt, a harcos Férfit, a kreatív Gyermeket. A „Tested útján” haladva, tested jelzéseit figyelve, kíméletes módon és közben szórakozva lehetsz rugalmasabb, erősebb, energikusabb vagy akár karcsúbb is. A Nia órákon rutinokat táncolunk, melyek egymást követő zeneszámokra "felfűzött" mozdulatsorok, koreográfiák. Minden rutin zenéje és mozdulatai egy központi téma köré építkeznek. Könnyen utánozható, és az sem baj, ha elléped, hiszen a Niában mindig teret engedünk a kreativitásnak.

Bella Signora NIA tanár: Kata

60 perces NIA tánc: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

HAS-FAR PARTY

Zsírégető-Alakformáló edzés
Minden porcikát átmozgató óratípus, szuper ritmusokra. Ezen az órán olyan gyakorlatokkal találkozhattok, amik kimondottan a kényes pontokat célozzák meg, mint a has, a far és a comb. Különböző eszközöket használunk: kéz és láb súly, gumikötél, step pad, fit-ball, stb. Az óra 60 perces, melynek első fele aerobik alaplépésekből álló gyakorlatok kombinációja, kitörésekkel, guggolásokkal. Az óra második felében talaj gyakorlatokat végzünk, mint hasizom, farizom, karizom, combizom. Azoknak ajánlom, akik formálódni, feszesedni szeretnének, és nem riadnak meg a kihívásoktól, szeretnek, tudnak küzdeni! Ez az óra garantálja, hogy izmaid fejlődnek, formálódnak. Ruha nem marad szárazon!

Bella Signora Hars-Far Party Edző: Móni

60 perces HAS-FAR PARTY: 800 ft

Vissza a fittmenühöz

ALAKFORMÁLÓ TORNA

Step pad, trambulin kézi súly!
Különböző sporteszközök (step pad, trambulin, kézi súlyzó, flexi-bar, soft ball, fitt ball, gumiszalag, Bosu) bevonásával tornázunk. Az óra eleji bemelegítést követően erő-állóképességi rész következik, majd az óra második felében általában talajon végzett gyakorlatokkal erősítjük izmainkat. Az órát alapos nyújtással fejezzük be! Bárkinek ajánlom ezt az óratípust!

Bella Signora alakformáló tornatanár: Ági

60 perces alakformáló tornaóra: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

FITNESS DANCE

A latin ritmusok szerelmeseinek
A fitness dance a zumba elemeivel kevert edzésforma. A zumba egy kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Különböző táncok és az aerobik lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaeton és a hastánc. Azoknak ajánlom, akik szeretik a kellemes ritmusokat, szeretnek táncolni. Ezen az órán könnyedén megszabadulhatsz felesleges kilóidtól, átformálhatod testedet. Köztudott, hogy a tánc az egyik leghatásosabb alakformáló, csodás formákat kapsz tőle. Az óra 60 perces, nem használunk eszközöket, végig álló helyzetben vagyunk, nincsenek talaj gyakorlatok. Ruha nem marad szárazon!

Bella Signora Fitness Dance edző: Móni

60 perces FITNESS DANCE: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

TABATA

Ahol mosolyogva feszegetjük a határainkat
A jelenleg népszerű mozgásformák közül az egyik, sőt talán a leghatékonyabb zsírégető edzésforma. A váltakozó intenzitással végzett gyakorlatok során felpörgetjük az anyagcserénket. Ami a legszebb, még órákkal az edzés után is égetjük a kalóriákat. Egyszerű, de változatos gyakorlatokat válogatok össze ezekre az órákra, melyeket saját testsúllyal vagy különböző eszközök (step pad, fittball, softball, flexi-bar, súlyzó, gumiszalag, trambulin, bosu) bevonásával végzünk. Az óra első felében egy alapos bemelegítés után kardió, állóképesség fejlesztő gyakorlatokat végzünk 20 percben, majd a második 20 percben talajon folytatjuk az edzést, szintén Tabata rendszerben, elsősorban a hasizmokra koncentrálva. Az edzést egy minden izomra kiterjedő alapos nyújtással fejezzük be. Ez egy rendkívül vidám hangulatú edzés, ahol mosolyogva feszegetjük a határainkat!!! Kezdőként is jöhetsz, hiszen a gyakorlatokat saját ütemedben végezheted, a helyes kivitelezésre figyelve. Szív-és érrendszeri problémával küzdőknek ez az edzésforma nem ajánlott!

Bella Signora tabata oktató: Ági

60 perces tabata óra: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

PILATES

Edzésmódszer sajátos légzéstechnikával
Ezen az órán egyszerre javíthatod tartásod, erősítheted törzsizmaid és feszesítheted a hasizmodat. Ezen az ízületkímélő, de mégis nagyon hatékony edzésen kellemes zene mellett dolgozunk, és a többi órámhoz hasonlóan itt is változatosan alkalmazzuk a különböző sporteszközöket. A has, a törzs és a farizmok erősítése van előtérben. A Pilates órát azoknak is ajánlom, akik valamilyen intenzív mozgást végeznek, és mellé igényelnek egy erősítő illetve lazító-nyújtó órát. A Pilates edzésmódszer sajátos légzéstechnikát kapcsol speciális gyakorlatokhoz, így biztosítva, hogy tényleg erősödjenek izmaink! Egy óra, ahol csak magadra figyelsz!!!

Bella Signora pilates oktató: Ági

60 perces pilates óra: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

PILATES-GERINCTRÉNING

Erősítjük megrövidült vagy éppen megnyúlt izmainkat
Ezen az órán egyszerre javíthatod tartásod, erősítheted törzsizmaid és feszesítheted a hasizmodat. Ezen az ízületkímélő, de mégis nagyon hatékony edzésen kellemes zene mellett dolgozunk, és a többi órámhoz hasonlóan itt is változatosan alkalmazzuk a különböző sporteszközöket. A has, a törzs és a farizmok erősítése van előtérben. A Pilates órát azoknak is ajánlom, akik valamilyen intenzív mozgást végeznek, és mellé igényelnek egy erősítő illetve lazító-nyújtó órát. A Pilates edzésmódszer sajátos légzéstechnikát kapcsol speciális gyakorlatokhoz, így biztosítva, hogy tényleg erősödjenek izmaink! Egy óra, ahol csak magadra figyelsz!!!

Bella Signora gerinctorna tanár: Ági

60 perces gerinctorna: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz
edzőcipő

ÓRAREND

Délutánonként 16:30, 17:00, 18:00 és 19:00 órától vannak edzéseink. Az órarendben az óra nevére kattintva a fittmenünk óraleírásában találod magad, az edzők nevére kattintva pedig az ő bemutatkozójukat olvashatod. Miután választottál az órák között, ne felejts el bejelentkezni a megadott telefonszámon!

Órák erősségi foka: Lazulós Tempós Pörgős
HÉTFŐ
16.30H PILATES GERINCTRÉNING ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
18H FITNESS DANCE MÓNIVAL Tel.:(30) 689-1854 1000 Ft
19H TABATA ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
KEDD
17H NIA Technique KATÁVAL Tel.:(70) 703-8325 1000 Ft
18H Zsírégető HAS-FAR PARTY MÓNIVAL Tel.:(30) 689-1854 1000 Ft
SZERDA
16.30H PILATES GERINCTRÉNING ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
18H ALAKFORMÁLÓ TORNA ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
19H ETKA JÓGA NÓRÁVAL Tel.:(70) 317-4017 1000 Ft
CSÜTÖRTÖK
17H TABATA ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
18.30H PILATES ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
PÉNTEK
19:45H ALAKFORMÁLÓ TORNA ÁGIVAL Tel.:(20) 454-7034 1000 Ft
Vissza az órarendhez
edzőcipő

EDZŐINK

Edzőink között van aerobic sportedző és funky táncosnő is, világbajnoki első helyezéssel! Oktatóink nem csupán szakmailag felkészültek, hanem nagyon kedvesek és segítőkészek is, hogy a rendszeres edzésekkel a maximumot hozhasd ki magadból. Ha lejjebb görgetsz, edzőink neve alatt megtalálod az általuk oktatott órákat és azokra klikkelve az óraleírást is elolvashatod!

Agi

ÁGI

alakformáló tornatanár, tabata és pilates oktató
Polacsek Ági vagyok. 2016-ban végeztem edzőként és Pilates oktatóként, azóta tartok csoportos órákat illetve egyéni vagy kiscsoportos edzéseket. Idén tavasszal egészségtudatos táplálkozási tanácsadó tanfolyam elvégzésével egészítettem ki korábbi ismereteimet a táplálkozás terén. Jelenleg Pilates, Pilates-gerinctréning, Alakformáló és Tabata órákat, valamint személyi edzéseket tartok. Személyre szabott étrend kialakításával segítek a fogyni vágyóknak és az egészséges életmódot követőknek. Örömmel adok tanácsot bárkinek, ha fogyni, izmosodni szeretne, vagy egyszerűen csak egészségesen szeretne étkezni. Étrendjeim összeállítását illetve az edzések felépítését is nagyban befolyásolja, hogy jelenleg természetgyógyász képzésen veszek részt, ahol alternatív mozgásterapeutának tanulok. Minden órámon – a magas intenzitású intervallum edzéseken is – kiemelt figyelmet fordítok az ízületek, illetve a gerinc védelmére. Gyertek mozogjunk együtt!

Bejelentkezés órára: (20) 454-7034

60 perces ALAKFORMÁLÓ TORNAÓRA: 1000 Ft
60 perces TATBATA EDZÉS: 1000 Ft
60 perces PILATES ÓRA: 1000 Ft
60 perces PILATES GERINCTRÉNING: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Móni

MÓNI

HAS-FAR PARTY EDZŐ
Lazányi Mónika vagyok. 21 éve foglalkozom tánccal és mozgással. Számos táncversenyen és amatőr aerobik bajnokságon vettem részt ez idő alatt. A tánc területén Funky kategóriában egy Világbajnoki első, két Világbajnoki második helyezést értem el, ezen kívül több Európa bajnoki címet tudhatok magaménak. Jelenleg a Bella Signora Fitnessben a Zumba és a Zsírégető-Alakformáló Has-Far Party órákat tarom. A mai rohanó hétköznapokban, a sok munka, stressz mellett elengedhetetlen a mozgás és a helyes táplálkozás. A mozgás kiegyensúlyozottá, edzetté, széppé, felszabadulttá, boldoggá és nem utolsó sorban függővé tesz! Mindenkinek szüksége van rá..., ha nem kezdted még el, itt az idő, gyere és próbáld ki!!! Mottóm: MOZGÁSRA FEL!!!

Bejelentkezés órára: (30) 689-1854

60 perces HAS-FAR Party: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Nóra

NÓRA

ETKA JÓGA OKTATÓ
Gajda Nóra vagyok, Etka-jóga oktató. 8 éve jógázom és két éve oktatom is. Egész életemben két dolog volt fontos számomra, az egyik az egészség megőrzése (és mikor kellett annak helyreállítása természetes módszerekkel!), a másik pedig a mozgás. Ezt találtam meg az Etka-jóga kapcsán, így ez életem részévé vált. Várok szeretettel mindenkit aki nyitott egy olyan másfél órás erőgyűjtő módszert kipróbálni velem, ami nemcsak testünkre, hanem szellemünkre is pozitívan hat.

Bejelentkezés órára: (70) 317-4017

90 perces ETKA JÓGA edzés: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Katalin

KATA

NIA Technique TANÁR
Szeretettel köszöntelek! Két éve találkoztam először a Niával és egyben azzal a felismeréssel, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 2014 őszén adódott lehetőségem elvégezni a fehér öves tanári képzést Helen Terry tréner tolmácsolásában, és 2015. május óta tanítom is. Gyermekkorom óta vonzott a zene és a tánc, több évig néptáncoltam és vannak klasszikus táncos tapasztalataim is. Az utóbbi években pedig a szabadtánc ragadott magával. A harcművészetek közül a tai-chival ismerkedtem meg és műveltem egy ideig, a gyógyító mozgásirányzatok közül pedig a jóga mozdulatait használom. Ezekben a mozgásformákban a szépség és a harmónia nyűgözött le mindig, amit végül a Nia egyben kínált számomra. A Nia engem az első találkozáskor elvarázsolt. Ajánlom mindenkinek, nemtől, kortól és edzettségi állapottól függetlenül. Kata

Bejelentkezés órára: (70) 703-8325

60 perces NIA táncóra: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
  • shoe
  • kardio
  • weight
  • cm

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

Vissza a kezdőlapra