FACEBOOK
  • shoe
  • kardio
  • weight
  • cm

Bella Signora

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

NYITVATARTÁS:
Hétfőtől péntekig: 9.00-21.00 óráig,
szombaton: 9.00-13.00 óráig,
vasárnap: zárva.

MOZGÁSRA FEL KEDVES HÖLGYEK!

A Bella Signora emeletén egy hatalmas tükrös fitness terem és egy kardiogépekkel jól felszerelt konditerem vár benneteket, hogy idomaitok minél szebbek, izmosabbak legyenek. A mai rohanó hétköznapokban a sok munka, stressz mellett elengedhetetlen a rendszeres mozgás, ami kiegyensúlyozottá és felszabadulttá is tesz egyben. Erre mindenkinek szüksége van, és ha még nem sportolsz semmit, akkor itt az idő, gyere, és kezdd el nálunk! Vigyázat, a rendszeres edzés szépít és függőséget okoz!

Szépkártya elfogadóhely vagyunk!

LÉGKONDICIONÁLT KARDIOGÉPES EDZŐTEREM

Ha saját tempódban szeretsz edzeni, mindenképpen látogass el ide. A légkondis edzőteremben minden olyan eszközt megtalálsz, amire egy komplett, mindent átmozgató edzéshez szükséged lehet: futópad, elliptikus trainer, bicikli, egykezes kézi súlyzók, kétkezes súlyzó, egyenes pad, kombinált kondigép. Segítségül szolgálhat személyi edzőnk Tóth Niki, aki egy telefonos egyeztetés után segít neked egy hatékony edzésterv összeállításában.

EDZŐTEREM 30 NAPOS BÉRLET: 4000 Ft
EGY ALKALMAS BELÉPŐ: 500 Ft

Személyi edzést is vállalunk!

Edzőnk Tóth Nikoletta igényednek megfelelően állítja össze edzéstervedet, illetve egy olyan étrendet, ami a legjobban megfelel alakod formálásához.

Érdeklődni Nikinél: (70) 318-4373

FITNESS TEREM CSOPORTOS ÓRÁKKAL

Egy hatalmas tükörrel, klímával és sok-sok sporteszközzel felszerelt terem várja azokat, akik a zenés-csoportos edzés hívei. Jelenleg hat különböző óratípust próbálhatsz ki: fitness dance, alakformáló tornaóra, modern fitt tánc, zsírégető has-far party, etka jóga és a Nia Technique. Fittmenünkben alaposabban is szemügyre veheted a kínálatot. Szakképzett oktatóink gondoskodnak arról, hogy mindenki a saját testalkatának és edzettségi állapotának megfelelően válassza ki a neki megfelelő fitness órát illetve edzésprogramot.

60 és 90 perces tornaórák: egységesen 1000 Ft

Edzések előtt kényelmesen készülődhettek tágas öltözőnkben, ahol kulcsos szekrényeket biztosítunk értékeitek megőrzéséhez. Az órák után pedig egy zuhanytálcás tusolókabinban frissülhettek fel, sőt egy orvosi mérlegen le is ellenőrizhetitek súlyotokat.

bella signora tatabánya öltöző bella signora tatabánya zuhanyzó

BÉRLET AKCIÓ!!
10 ALKALOM + 1 ALKALOM AJÁNDÉK!

Íme a fittmenünk. Jelenleg öt különböző óratípust próbálhatsz ki: fitness dance, alakformáló torna, Etka jóga, Nia Technique, ..tovább

Délutánonként hétköznapokon 17, 18 és 19 órától vannak edzéseink. Az órarendben az óra nevére kattintva ..tovább

Edzőink között van gyógytestnevelő és funky táncosnő is, világbajnoki első helyezéssel! Oktatóink nem csupán szakmailag felkészültek ..tovább

edzőcipő

FITTMENÜ

Íme a fittmenünk. Jelenleg öt különböző óratípust próbálhatsz ki: fitness dance, alakformáló torna, zsírégető has-far party, etka jóga és Nia Technique. Csak klikkelj az óra nevére és máris annak a leírásánál találod magad. Óráink ára nagyon kedvező, 800 illetve 1000 Ft-ért kínálunk neked 60 illetve 90 perces, szakképzett edzők által vezényelt fitness órát szuper ritmusokra!

ETKA JÓGA

Erőgyűjtő foglalkozás
Az Etka-jóga egy erőgyűjtő módszer, melynek célja az egészség megőrzése vagy visszaszerzése a természet építő erőinek felszabadításásval. Ugyanis erőnket nemcsak fogyasztani, de gyűjteni is tudjuk. Megtanít használni a természet erőit és megfigyelni, hogy azok hogyan hatnak ránk. Rendszeres gyakorlása jó közérzetet biztosít és hozzásegít a fizikai és szellemi erőink felszabadításához. Segít, hogy a fény beragyogja az elménket és gondolataink felszabadulhassanak majd ezáltal megvilágosodjon, mi is a jó nekünk.

Bella Signora etka jóga edző: Nóra

90 perces etka jóga edzés: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

NIA TECHNIQUE

Kilenc mozgásformát ötvöz
A Nia olyan táncalapú technika, amely kilenc mozgásformát ötvöz magában: harcművészeteket (tai chi, aikidó, taekwondo), táncművészeteket (modern tánc, dzsessztánc, Duncan-tánc) és gyógyító irányzatokat (jóga, Feldenkrais-módszer, Alexander Technika). Célja a férfi és női energiák kiegyensúlyozása, test, lélek és szellem harmóniájának megteremtése. Csodálatos zenei világa magával ragad és utazásra hív. Miközben gondolataid elcsitulnak, érzékelésedben és mozdulataidban elmerülve kifejezheted magad, felfedezheted új oldalaidat: a szexi Nőt, a harcos Férfit, a kreatív Gyermeket. A „Tested útján” haladva, tested jelzéseit figyelve, kíméletes módon és közben szórakozva lehetsz rugalmasabb, erősebb, energikusabb vagy akár karcsúbb is. A Nia órákon rutinokat táncolunk, melyek egymást követő zeneszámokra "felfűzött" mozdulatsorok, koreográfiák. Minden rutin zenéje és mozdulatai egy központi téma köré építkeznek. Könnyen utánozható, és az sem baj, ha elléped, hiszen a Niában mindig teret engedünk a kreativitásnak.

Bella Signora NIA tanár: Kata

60 perces NIA tánc: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

HAS-FAR PARTY

Zsírégető-Alakformáló edzés
Minden porcikát átmozgató óratípus, szuper ritmusokra. Ezen az órán olyan gyakorlatokkal találkozhattok, amik kimondottan a kényes pontokat célozzák meg, mint a has, a far és a comb. Különböző eszközöket használunk: kéz és láb súly, gumikötél, step pad, fit-ball, stb. Az óra 60 perces, melynek első fele aerobik alaplépésekből álló gyakorlatok kombinációja, kitörésekkel, guggolásokkal. Az óra második felében talaj gyakorlatokat végzünk, mint hasizom, farizom, karizom, combizom. Azoknak ajánlom, akik formálódni, feszesedni szeretnének, és nem riadnak meg a kihívásoktól, szeretnek, tudnak küzdeni! Ez az óra garantálja, hogy izmaid fejlődnek, formálódnak. Ruha nem marad szárazon!

Bella Signora Hars-Far Party Edző: Móni

60 perces HAS-FAR PARTY: 800 ft

Vissza a fittmenühöz

ALAKFORMÁLÓ TORNA

Kézi súly, lábsúly, gumikötél!
A 60 perces óra első 10-12 perce bemelegítéssel, majd nyújtással indul, így készítjük elő az izmokat a terhelésre. A következő 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportokat dolgoztatjuk meg különféle eszközökkel, mint a kézi súly, lábsúly, hot-iron szett, step pad, gimnasztika labda, gumikötél.. Az eszközhasználat függ a vendégek edzettségétől. A gyakorlatokat állva majd a talajon végezzük. Az órát 10 perces alapos nyújtógyakorlatokkal zárjuk. Mindvégig a zenével összhangban dolgozunk. Az óra egyszerű, könnyen követhető elemekből áll. Szeretettel várok minden mozogni, formálódni vágyó Hölgyet!

Bella Signora alakformáló tornatanár: Andi

60 perces alakformáló tornaóra: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz

FITNESS DANCE

A latin ritmusok szerelmeseinek
A fitness dance a zumba elemeivel kevert edzésforma. A zumba egy kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Különböző táncok és az aerobik lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaeton és a hastánc. Azoknak ajánlom, akik szeretik a kellemes ritmusokat, szeretnek táncolni. Ezen az órán könnyedén megszabadulhatsz felesleges kilóidtól, átformálhatod testedet. Köztudott, hogy a tánc az egyik leghatásosabb alakformáló, csodás formákat kapsz tőle. Az óra 60 perces, nem használunk eszközöket, végig álló helyzetben vagyunk, nincsenek talaj gyakorlatok. Ruha nem marad szárazon!

Bella Signora Fitness Dance edző: Móni

60 perces FITNESS DANCE: 1000 ft

Vissza a fittmenühöz
edzőcipő

ÓRAREND

Délutánonként hétköznapokon 16, 17, 18 és 19 órától vannak edzéseink. Az órarendben az óra nevére kattintva a fittmenünk óraleírásában találod magad, az edzők nevére kattintva pedig az ő bemutatkozójukat olvashatod. Miután választottál az órák között, ne felejts el bejelentkezni a megadott telefonszámon!

Órák erősségi foka: Lazulós Tempós Pörgős

Hamarosan új órákkal várunk benneteket csütörtökönként és szombaton. Türelmeteket köszönjük!

HÉTFŐ
19H ALAKFORMÁLÓ TORNA ANDIVAL Tel.:(20) 931-6286 1000 Ft
KEDD
17H NIA Technique KATÁVAL Tel.:(70) 703-8325 1000 Ft
18H Zsírégető HAS-FAR PARTY MÓNIVAL Tel.:(30) 689-1854 1000 Ft
SZERDA
17H ALAKFORMÁLÓ TORNA ANDIVAL Tel.:(20) 931-6286 1000 Ft
18H FITNESS DANCE MÓNIVAL Tel.:(30) 689-1854 1000 Ft
19H ETKA JÓGA NÓRÁVAL Tel.:(70) 317-4017 1000 Ft
CSÜTÖRTÖK
_H
PÉNTEK
18H Zsírégető HAS-FAR PARTY MÓNIVAL Tel.:(30) 689-1854 1000 Ft
19H ALAKFORMÁLÓ TORNA ANDIVAL Tel.:(20) 931-6286 1000 Ft
SZOMBAT
_H
Vissza az órarendhez
edzőcipő

EDZŐINK

Edzőink között van aerobic sportedző és funky táncosnő is, világbajnoki első helyezéssel! Oktatóink nem csupán szakmailag felkészültek, hanem nagyon kedvesek és segítőkészek is, hogy a rendszeres edzésekkel a maximumot hozhasd ki magadból. Ha lejjebb görgetsz, edzőink neve alatt megtalálod az általuk oktatott órákat és azokra klikkelve az óraleírást is elolvashatod!

tothniki

NIKI

személyi edző
Tóth Nikolettnek hívnak. 11 éves korom óta sportolok, kezdetekben az atlétika dobó számai, azon belül is a gerelyhajítás volt a mindenem; többszörös válogatott és keret tag voltam.  2014-ben végeztem a Testnevelési Főiskolán. Majd tudásomat bővítve megszereztem a Kids Atlétika képzést, nemrégiben pedig a Csoportos Fitnesz Instruktor szakot fejeztem be sikeresen. Jelenleg az aerobik mozgat meg leginkább:) Szülőfalumban Kiskunlacházán gyermekeknek tartottam kölyök atlétikát, és a helyi konditeremben vállaltam személyi edzéseket és kis csoportos foglalkozásokat is. Munkám során szeretnék segíteni minden korosztálynak, akinek csak tudok, mozgásban, formálódásban, esetlegesen egy tényleges életmódváltásban is. A kis létszámú csoportos vagy személyi edzések teljesen egyénre szabva történnek, figyelembe véve a kort, az edzettségi állapotot, és az esetleges betegségeket is. Kérésre táplákozási tanácsokat is tudok nyújtani valamint étrendet összeállítani, illetve segíteni abban, hogy a legmegfelelőbb étrendet tartani is lehessen a mozgás mellett. Minden korosztályt szeretettel várok az óráimra. Részletesebb információért nyugodtan keressetek emailen: tothniki09@gmail.com vagy telefonon a 06703184373-as számon.
Gyere és változzunk együtt! Mozgásra Fel!
 Kedvenc mottóm: ”Nincs lehetetlen csak tehetetlen!„

Bejelentkezés Nikihez: (70) 318-4373

Árak megbeszélés szerint

Vissza az edzőkhöz
Móni

MÓNI

HAS-FAR PARTY EDZŐ
Lazányi Mónika vagyok. 21 éve foglalkozom tánccal és mozgással. Számos táncversenyen és amatőr aerobik bajnokságon vettem részt ez idő alatt. A tánc területén Funky kategóriában egy Világbajnoki első, két Világbajnoki második helyezést értem el, ezen kívül több Európa bajnoki címet tudhatok magaménak. Jelenleg a Bella Signora Fitnessben a Zumba és a Zsírégető-Alakformáló Has-Far Party órákat tarom. A mai rohanó hétköznapokban, a sok munka, stressz mellett elengedhetetlen a mozgás és a helyes táplálkozás. A mozgás kiegyensúlyozottá, edzetté, széppé, felszabadulttá, boldoggá és nem utolsó sorban függővé tesz! Mindenkinek szüksége van rá..., ha nem kezdted még el, itt az idő, gyere és próbáld ki!!! Mottóm: MOZGÁSRA FEL!!!

Bejelentkezés órára: (30) 689-1854

60 perces HAS-FAR Party: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Nóra

NÓRA

ETKA JÓGA OKTATÓ
Gajda Nóra vagyok, Etka-jóga oktató. 8 éve jógázom és két éve oktatom is. Egész életemben két dolog volt fontos számomra, az egyik az egészség megőrzése (és mikor kellett annak helyreállítása természetes módszerekkel!), a másik pedig a mozgás. Ezt találtam meg az Etka-jóga kapcsán, így ez életem részévé vált. Várok szeretettel mindenkit aki nyitott egy olyan másfél órás erőgyűjtő módszert kipróbálni velem, ami nemcsak testünkre, hanem szellemünkre is pozitívan hat.

Bejelentkezés órára: (70) 317-4017

90 perces ETKA JÓGA edzés: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Katalin

KATA

NIA Technique TANÁR
Szeretettel köszöntelek! Két éve találkoztam először a Niával és egyben azzal a felismeréssel, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 2014 őszén adódott lehetőségem elvégezni a fehér öves tanári képzést Helen Terry tréner tolmácsolásában, és 2015. május óta tanítom is. Gyermekkorom óta vonzott a zene és a tánc, több évig néptáncoltam és vannak klasszikus táncos tapasztalataim is. Az utóbbi években pedig a szabadtánc ragadott magával. A harcművészetek közül a tai-chival ismerkedtem meg és műveltem egy ideig, a gyógyító mozgásirányzatok közül pedig a jóga mozdulatait használom. Ezekben a mozgásformákban a szépség és a harmónia nyűgözött le mindig, amit végül a Nia egyben kínált számomra. A Nia engem az első találkozáskor elvarázsolt. Ajánlom mindenkinek, nemtől, kortól és edzettségi állapottól függetlenül. Kata

Bejelentkezés órára: (70) 703-8325

60 perces NIA táncóra: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
Andi

ANDI

alakformáló tornatanár
Gyermekkorom óta a sport az életem része, több fajtáját is kipróbáltam. (atlétika, futás, kettlebell, testépítés, rengeteg csoportos órán vettem részt). Legerősebb vonzódást a zenével egybekötött mozgásformák iránt éreztem, és úgy döntöttem, hogy a hobbimat a hivatásommá teszem. Tanulmányaimat jeles eredménnyel az ART Edzőképző Iskolában szereztem, Aerobik Sportoktató szakon. Óráimon kiemelt hangsúlyt fektetek az ízületek védelmére, az egészség megőrzésére, és a teljes test szakszerű átmozgatására. Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné a kondícióját javítani, a testét erősíteni, alakját formálni, illetve jó hangulatban kellemesen elfáradni. Lipót Andrea

Bejelentkezés órára: (20) 931-6286

60 perces ALAKFORMÁLÓ TORNAÓRA: 1000 Ft

Vissza az edzőkhöz
  • shoe
  • kardio
  • weight
  • cm

2800 Tatabánya, Dózsakert utca 12. Tel.: (34) 336-235

Vissza a kezdőlapra